VELEPRODAJA PAPIRNE KONFEKCIJE

Kao vodeći proizvođač papirne konfekcije sa više od 20 godina iskustva, rado bismo vam ponudili naše proizvode za veleprodaju. Naša široka ponuda uključuje sve vrste papirnih proizvoda, od papirnih ubrusa i toalet papira do salveta. Nudimo konkurentne cene i fleksibilne uslove plaćanja za naše veleprodajne klijente. Osim toga, saradnjom sa nama možemo ponuditi i prilagođene proizvode prema vašim specifikacijama i potrebama. Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama, moguće je da ćemo vam ponuditi i posebne popuste i promocije. Takođe, naš tim stručnih saradnika će vam u svakom trenutku biti na raspolaganju za sva pitanja i savete. Ukratko, sa nama možete biti sigurni u kvalitetu naših proizvoda i u našu posvećenost vašim potrebama i zahtjevima. Molimo vas da nas kontaktirate da bismo mogli razmotriti detalje saradnje i ponuditi vam najbolje uslove.
veleprodaja papirne konfekcije

VELEPRODAJA PAPIRNE GALANTERIJE

VELEPRODAJA TOALET PAPIRA

Ukoliko imate potrebu za direktnom proizvodnjom toalet papira, odnosno veleprodajom toalet papira i zelite saznati cene na pravom ste mestu.

U nasoj ponudi imamo razlicite vrste toalet papira. Prva stvar koja je bitna da li Vam je potreban dvoslojni toalet papir ili troslojni, posedujemo obe varijante.

Toalet papir u rolni mozemo podeliti na dve vrste to je: tvrdi program koji je namenjen za ugostiteljske objekte, hotele gde je potrebno da rolna ima sto vise namotaja kako bi smanjili menjanje postojecih rolni cesto. Obicno se takve rolne smeste u dispanzer za toalet papir, nase rolne su standardizovane za gotovo sve aparate. Druga vrsta jesu obicne rolne koje su pogodne za firme, apartmane i slicno.

Dakle bilo da ste distribucija ili firma koja ima povecanu potrosnju papirnih proizvoda kontaktirajte nas kako bi zajedno doneli zakljucak sta je u Vasem slucaju najisplatljivija opcija i napravili dodatne popuste na kolicine.

toalet papir rolna

PAPIRNI UBRUSI VELEPRODAJA

Ukoliko Vam je potreban siguran partner koji moze ispuniti vase zahteve za papirne ubruse budite sigurni da smo to mi. Proizvodnja papirnih ubrusa sa lokacijom u Beogradu jeste jako bitna stvar za veliki broj firmi i distribucija.

Kvalitet papirnih ubrusa zavisi od mnogo faktora. Svi nasi ubrusi su dvoslojni laminirani (u nasem slucaju izaraz laminirani znaci spojeni listovi sa lepkom) i sastavljeni od ciste celuloze. Sama laminacija dva lista ubrusu daju dodatnu cvrstocu i bolju moc upijanja.

U ponudi imamo slozive ubruseautocut ubruseubruse u rolni razlicitih gramaza, ukoliko su Vam potrebni ubrusi po vasim gramazama dimenzijama moguce je sprovesti to u realnost.

Nudimo visok kvalitet ubrusa, siroku ponudu ubrusa, ubruse po vasim zahtevima i sigurnu saradnju.

veleprodaja ubrusa

SALVETE VELEPRODAJA

Velikim potrosacima kao i distribucijama nudimo veleprodajne cene salveta. U ponudi imamo salvete 28×28 cm, salvete 24×24 cm, salvete 24x26cm, salvete 28x30cm. U pitanju su bele jednoslojne salvete namenjene za restorane, fast food, klubove, poslasticarnice i sl. Pakovanje je uglavnom od 1000 komada salveta.

veleprodaja salveta