VM PAK - Siguran i pouzdan partner sa dugogodišnjom tradicijom

Zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo. Naša firma se vec više od 14 godina bavi proizvodnjom papirne galanterije. Misija firme je upotreba najkvalitetnijih sirovina, kako bi nasi korisnici dobili kvalitetne, higijenske i zdravstveno potpuno ispravne proizvode. Naš asortiman proizvoda sadrzi: toalet papir,ubruse raznih namena, i salvete. Pored izrade proizvoda pod našim imenom bavimo se i uslužnim sečenjem i uslužnom preradom papirna. Snabdevamo veliki broj restorana, picerija, hotela, kafica. Naši kupci su i velikoprodajni i maloprodajni objekti.
Ukoliko ste zainteresovani za proizvode naše firme, budite slobodni i kontaktirajte nas putem e-mail adrese ili pozivom na broj. Naš strucni tim spreman je ponuditi Vama proizovde iz naseg asortimana. Nadamo se uspešnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo. Dobro došli.

VM Pak - SIguran i pouzdan partner sa dugogodišnjom tradicijom

Zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo. Nasa firma se vec vise od 14 godina bavi proizvodnjom papirne konfekcije. Misija firme je upotreba najkvalitetnijih sirovina, kako bi nasi korisnici dobili kvalitetne, higijenske i zdravstveno potpuno ispravne proizvode. Nas asortiman proizvoda sadrzi: toalet papir, toalet ubruse, industrijske ubruse, slozive ubruse, salvete, hemijska sredstva i dispanzere. Pored izrade proizvoda pod nasim imenom bavimo se i usluznim secenjem i usluznom preradom papirna.Snabdevamo veliki broj restorana, picerija, hotela, kafica. Nasi kupci su i velikoprodajni i maloprodajni objekti.
U koliko ste zainteresovani za proizvode nase firme, budite slobodni i kontaktirajte nas putem e-mail adrese ili pozivom na broj. Nas strucni tim spreman je ponuditi Vama proizovde iz naseg asortimana. Nadamo se uspesnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo. Dobro dosli.